Ledenvergadering dinsdag 27 maart.

Beste leden van WSG DraGor,
 
Voor sommige teams is het seizoen nog volop bezig, voor andere teams zit het seizoen er alweer op. In beide gevallen is het belangrijk om alvast even vooruit te kijken. In deze mail komt een aantal belangrijke zaken ter sprake, dus lees hem goed door.
 
Bijeenkomst herenteams (en doorstromende jeugd) – Dinsdag 27 maart (19.00u)
Net als vorig seizoen balanceren wij op het randje van drie of vier herenteams. Wij hebben een voorstel namens de commissie bijgevoegd voor beide gevallen. Deze willen wij graag op dinsdag 27 maart om 19.00u met de herenteams en doorstromende jeugd (jongens) bespreken. Dit voorstel is (uiteraard) nog niet definitief en ontvangen wij graag feedback op van jullie voor of tijdens de bijeenkomst. Wij zullen jullie feedback gebruiken om tot een definitieve indeling te komen, hierover valt dan niet meer te discussiëren. 
 
Uiteraard zou het schelen als wij nog 1 of 2 (of meer) heren erbij zouden krijgen. Dus.. ken jij nog oud-leden of andere geïnteresseerden? Nodig ze uit om een keertje mee te trainen!
 
Extra jeugdtrainers
Met de onuitputtelijke inzet van onze huidige jeugdtrainers en -coordinator is het aantal jeugdleden gegroeid afgelopen twee seizoenen. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee! De keerzijde is alleen dat de huidige trainers sterk behoefte hebben aan ondersteuning. Wij zijn daarom per direct (en uiterlijk begin volgend seizoen) op zoek naar minimaal twee extra jeugdtrainers.
 
Onder begeleiding van de huidige trainers zullen deze nieuwe trainers met name assisteren bij de trainingen en zal de technische/tactische/inhoudelijke belasting minimaal zijn. Nog niet helemaal thuis in het waterpolo? Dat geeft dus niks! Interesse? Stuur ons een berichtje.
 
Het niet vinden van extra jeugdtrainers voor volgend seizoen kan leiden tot het terugtrekken van trainers en/of het snijden in trainingen en teams. Dit willen wij (en jullie!) natuurlijk voorkomen!
 
Trainer Heren 2 en 3
Naast dat wij achter de schermen naarstig op zoek zijn naar een nieuwe trainer voor Heren 1 zijn wij ook op zoek naar een assistent-trainer voor Heren 1. Deze persoon zal tevens hoofdtrainer zijn voor Heren 2 en 3. Het zal gaan om assisteren bij minimaal 1 training in de week en coaching bij een of meerdere wedstrijden in het weekend. Interesse? Of ken je iemand die wel geïnteresseerd zou kunnen zijn? Laat het ons weten.
 
Nieuwe privacywet
In het kader van de nieuwe privacywet is het belangrijk om te vermelden dat wij (WSG DraGor) de gegevens die jullie hebben ingevuld bij jullie inschrijving opgeslagen hebben en gebruiken voor interne doeleinden (bijv. mailing naar leden, startkaart aanvragen, aanvoerders/trainers van contactgegevens voorzien). Persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en niet met derden gedeeld zonder expliciete toestemming van het betreffende lid. Mocht je hier vragen en/of opmerkingen over hebben, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

 

Als laatste willen wij nog een keertje benadrukken: dinsdag 27 maart om 19.00u bijeenkomst voor de herenteams en doorstromende jeugd.
 
Met sportieve groeten,

de waterpolocommissie van WSG DraGor