DraGor Dames 1 tegen Orca.

Dames 1 WSG DraGor

Zaterdag 30 september speelde de dames van dragor thuis tegen Leeuwarden. Met meer wissels dan vorige week stappten ze met positive energie het water in.

Na een motiverende toespraak van Maaike de Boer begonnen we met de wedstrijd. Na een paar minuten had Orca haar eerste bal al in het doel. Maar ook Laura Hager van DraGor wist na twee doelpunten van Orca het doel te vinden. Dit maakte de stand aan het einde van de eerste periode 1-2 voor Orca.

We begonnen de tweede periode weer met volle moed. In deze periode wist Laura Hager wederom het doel te vinden. Suzanne Eijndhoven wist door middel van een man-meer ook een doelpunt te maken maar die werd helaas door een fout van de tafel afgekeurd. Ook wist Orca helaas meerdere malen het doel te bereiken. Dit maakte de stand aan het einde van deze periode 2-6.
Met wat extra aandachtspunten begonnen we aan de derde periode. Helaas wisten wij deze periode niet meer te scoren. Door goed verdedigend werk van de DraGor dames wist Orca maar één keer te scoren, wat de stand deze periode op 2-7 liet eindigen.

In de laatste periode waren de dames moe geworden van het fysieke spel van Orca. Door goed keepwerk door Femke wist ze bijna alle ballen tegen te houden. Een paar geluksballetjes wisten echter toch het net te vinden en werd de eindstand 2-11 in het voordeel van Orca.

Doelpuntmaker:
Laura Hager 2x

Deze week spelen de dames uit in Dokkum, zullen ze deze keer wel punten weten te versieren om mee naar huis te nemen? Like onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven!