Een veilige omgeving voor iedereen bij WSG DraGor.

Grensoverschrijdend gedrag komt overal voor; op het werk, in de discotheek, en helaas ook in de sport. Onder grensoverschrijdend gedrag verstaan we dingen als pesten, discriminatie, machtsmisbruik, en seksueel misbruik. Als je er mee te maken krijgt is het belangrijk om te weten waar je terecht kunt voor advies en ondersteuning. Sinds kort zijn wij, Elles Annema en Robert Nieuwenhuis, door DZ&PC (één van de moederverenigingen van DraGor) aangesteld als de vertrouwenscontactpersonen (VCP) binnen de club. Wij functioneren hier als aanspreekpunt bij (vermoedens) van grensoverschrijdend gedrag.

In het dagelijks leven zijn wij vanuit ons beroep en onze studie gewend aan het omgaan met vertrouwelijkheid. Zelf zijn we geen lid van een sportteam binnen het DZPC.

Mocht je ergens mee zitten, of ergens tegen aanlopen, dan kan je dit bij ons melden. Het maakt daarbij niet uit of je lid bent, ouder van een lid, vrijwilliger, of anderszins betrokken bij de club en of het bij jezelf gebeurd of dat je het bij iemand anders ziet. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

We zijn telefonisch, via de mail, of via WhatsApp bereikbaar om een afspraak te maken. We streven ernaar om binnen 24 uur een bericht terug te sturen. Onze persoonsgegevens staan hieronder weergegeven.

Elles Annema
06 42 22 81 16
elles.vcp@gmail.com

Robert Nieuwenhuis
06 52 54 21 81
robert.vcp2@gmail.com