DraGor H1 VS Livo H1 .

De heren van DraGor heren 1 moesten zaterdag 13 november naar het mooie Aalten met één doel voor ogen: de drie punten pakken! Samen met onze rijschema held Dean (waterbuffel) Damstra wisten de DraGorianen de weg binnendoor te vinden. Binnendoor was helaas volgens de andere dragorianen geen goed idee omdat de meesten snel last hadden van wagenziekte waaronder de keeper Bjorn (Ragnar) de Vries.
Eenmaal aangekomen in Aalten waren de heren klaar voor de wedstrijd. Hylke (If you cant dodge it, RAM it) Bakker had voor de wedstrijd genoeg te vertellen, zoveel zelfs dat hij geen papier meer over had om op te schrijven, maar de taktiek was simpel. De 2de lijn opzoeken en knallen!
Eerste periode begon met de mannen van Aalten die al snel op voorsprong kwamen en 3 goals wisten te scoren. Na de derde goal was dragor eindelijk wakker geschud van de 2 uur lange rit en wist met een prachtige Goal van Johan (bangbang) de Haan de eerste doelpunt te scoren. Daarna wist Mitchel (Kastanjebruin) van den Adel vanuit de 2de lijn de korte hoek te vinden. De heren van DraGor wisten de eerste periode met opnieuw een goal van Johan (bangbang) de haan de 3-3 af te sluiten.
2de periode waren de teams opnieuw aan elkaar gewaagd. Met goed verdedigingswerk van beide kanten wisten de heren van DraGor maar 1x te scoren via een midvoor goal van Mitchell (Kastanjebruin) van den Adel, Dat kon natuurlijk alleen door een geplaatste pass van Magchiel (double dad) Groen. Helaas wisten de heren uit Aalten twee keer te scoren waardoor de eindstand van de 2de periode eindigde in een 5-4 stand in het voordeel van Livo H1.
In de derde periode werd The Viking keeper Bjorn (ragnar) de vries eindelijk wakker en wist met snelle reddingen de Heren in de wedstrijd te houden. Hierdoor wisten de Heren van Livo H1 maar 1x het net te vinden. Helaas konden de heren van DraGor dit niet te benutten en eindigde de 3de periode met 6-4
De vierde periode hadden de DraGorianen dat ze alles op alles moesten zetten om alsnog 3 punten te bemachtigen. Maar met drie prachtige goals van Mitchell (kastanjebruin) Van den Adel en Jelmer (comando chelie) groen kon DraGor helaas niet de wedstrijd winnen. De heren van Livo H1 kon met één doelpunt verschil winnen van de heren uit het noorden en eindigde de wedstrijd in een 8-7 winst voor de Heren uit Aalten.
Volgende week zullen de heren afrijzen naar Arnhem waar ze weer gaan strijden om de eerste 3 punten van het seizoen.
Goals van Mitchell van den Adel 4x, Johan de Haan 2x, en Jelmer Groen 1x.