DraGor tegen ENC Arnhem.

 
De dag van het jubileum feest van DraGor. Op die dag moest heel DraGor thuis met als eindklapper “het Heren 1”. Na een mooie voorbespreking van de coach Hylke (6.2 liter) Bakker waren de spelers uit het mooie oude Dragten gebrand om te winnen. Zoals Mitchell (assistent) van den Adel zegt, HORNY VOOR DE GOAL. Met deze wijze woorden moest het team het toch echt gaan doen, helaas wel zonder de beestachtige Johan (bangbang) de Haan.
 
1e periode:
 
Gelijk in de eerste periode heeft de thuisploeg en man minder, waar uiteraard gebruik van wordt gemaakt door de Arnhemmers. En zo komt de thuisploeg al snel achter te staan, maar niet getreurd want de thuisploeg krijgt een strafworp. Alleen werd die niet benut door Magchiel (daddy) Groen. Na nog een niet gemaakte strafworp voor de Arnhemmers pegelt Mitchell (assistent) van den Adel een balletje in het doel waardoor de eerste periode eindigt met een stand van 1-1.
 
2e periode:
 
Na de eerste periode liep het niet helemaal lekker met de thuisploeg en komen ze gelijk op een 1-5 achterstand. Ja u leest het goed, 4 doelpunten achter elkaar van de Arnhemmers. Mitchell (assistent) van den Adel maakte de afstand met maar liefst één puntje kleiner en maakte de 2-5 met een mooi elegant boogballetje. Eindstand van de tweede periode is 2-5.
 
3e periode:
 
De derde periode werd geopend met een doelpunt van again Mitchel (assistent) van den Adel, wat hij overigens keurig doet hoor. Met een opvolgende uitsluiting van de thuisploeg weten de Arnhemmers het net te vinden. Daarna weten de Arnhemmers zelfs nog een keer te scoren. Daar zijn de DraGorianen niet van gedient en Dean (diesel) Damstra al helemaal niet dus laat hij even zien wat hij in huis heeft en hij knalt de bal zo in het doel. Niet heel veel later wilde Mitchell (assistent) van den Adel ook zijn kunsten laten zien en met zijn doelpunt sloten we de derde periode af met 5-7.
 
4e periode:
 
De vierde periode was een beetje rommelig aan de kant van de thuisploeg, want de Arnhemmers wisten gelijk te scoren na een uitsluiting bij de thuisploeg. Al hoewel de Arnhemmers voor stonden en er geen vorm van paniek nodig was kreeg de coach van de Arnhemmers toch een gele kaart voor opmerking naar de scheidsrechter. Later wist Mitchell (assistent) van den Adel te scoren, maar daar konden de Arnhemmers ook wat van en ze schoten er zo drie achter elkaar in. Daarmee werd ook de vierde periode afgesloten met een stand van 6-11. Met winst voor de Arnhemmers.
 
Doelpuntenmakers:
Mitchel van den Adel 5 x en Dean Dylan Damstra 1 x
 
Aankomende doordeweekse woensdag spelen de heren in Rijssen tegen de Mors om 21:00 uur.