Dragor tegen de Mors.

Het was zaterdag 9 oktober, de dag dat DraGor tegen de Mors ging plaatsvinden. In het prachtige thuisbad van de DraGorianen. Ondanks dat DraGor zelf het veld erin moest leggen was er een klein addertje onder het “water”. Het tussenschot voor de “domme” baantjestrekkers was omhoog en moest naar beneden. Echter wisten Magchiel “daddy” Groen, Jelmer “navy seal” Groen en Tycho “vakkenvuller” Veenstra daar wel raad mee.
De eerste periode ging goed voor de thuisploeg. Al hoewel het eerste doelpunt niet in het doel van de Mors belande maar in die van DraGor. Maar daarop had Gerlof “Gher-loaf” Huntelerslag al snel een antwoord met een mooi afstandsschot. Johan “bang bang” de Haan was goed horny voor de goal zoals Mitchell “Former national team player” van den Adel altijd zegt, want hij prikte er 2 mooie doelpuntjes in. Waardoor DraGor op een voorsprong van 3-1 kwam. Het mocht niet lang baten want na een uitsluiting van Bailey “smoothboy” den Hollander zag de Mors hun kans en vond de bal het goal. Aan beide kanten viel nog 1 doelpunt en we sloten de eerste periode af met 4-3 voor de thuisploeg.
De tweede periode werd geopend met een goal van de Mors, dat klopte niet in Johan “bang bang” de Haan zijn koppie en gaf antwoord op die vraag met een uitermate mooi doelpunt. Daarna maakt de Mors 2 doelpunten, waardoor er in de verdediging van DraGor wel wat moest gebeuren. Dat ging daarna ook een stuk beter. Verbazingwekkend zelfs want Mitchell “Former national team player” van den Adel prikt er even 2 doelpuntjes in alsof het niks was. Daarna werd er aan beide kanten weer één keer gescoord en eindigt een mooie tweede periode met 8-7 voor de thuisploeg.
De derde periode ging vrijwel gelijk op hoewel DraGor op een achterstand kwam nadat Mitchell van den Adel zijn mond open trok naar de scheids en een uitsluiting te pakken had. Echter was Mitchell van den Adel nog niet gekalmeerd en besloot Hylke “5.7 liter” Bakker de aanvoerder op wissel te zetten. Nadat Magchiel “daddy” Groen een doelpuntje had wist de welbekende broer Jelmer “navy seal” Groen een uitsluiting te pakken, waar de tegenstander uiteraard gebruik van maakte. Zo gebeurde dit andersom ook waardoor Dean “de buffel” Dylan Damstra eerst de paal raakte maar daarna toch het net wist te vinden, dat deed hem wel even goed na wat ongelukkig pogingen via de midvoor. Mitchell van den Adel en Bailey den Hollander maakten de voorsprong ietsje groter waardoor we met een klein gerust hard aan de vierde periode konden beginnen. Eindstand vierde periode 13-12 voor de thuisploeg.
De vierde periode startte in het voordeel voor DraGor alhoewel Mitchell van den Adel al snel zijn tweede uitsluiting te pakken had en dus op scherp stond. De Mors wist het net te vinden en DraGor moest weer even wakker geschud worden. Bailey “smoothboy” den Hollander maakte een geweldig simpel doelpunt via de midvoor en liet even een stempel achter bij de verdediging van de Mors. Tycho “de vakkenvuller” Veenstra dacht een vrije bal mee te krijgen en speelde de bal snel naar Magchiel Groen. Echter was dit niet het geval en werd Tycho Veenstra eruit gestuurd, misschien als de vakkenvuller wat minder ging duiken had dit voorkomen kunnen worden. Al gauw had Mitchell “Former national team player” van den Adel zijn derde uitsluiting te pakken en u raadt het al; een grote mond sprak hier een grote rol in. Dit was dus ook einde wedstrijd voor de aanvoerder. De Mors maakte hier gebruik van doormiddel van een time-out en wist deze erin te vriemelen. DraGor wou graag even laten zien dat zij dit ook konden en onder support van Maaike de Boer knalde Johan “bang bang” de Haan hem er zo in. De Mors maakte nog vlot een doelpunt en de tijd begon te dringen voor de DraGorianen want ze stonden op een achterstand van 15-16. Ids “the beast” Pieter Verhoeff wou ook even laten zien dat hij een goed schot heeft en maakte vanuit een moeilijke hoek een prachtig doelpunt. Ook deze periode werden aan beide kanten nog één keer gescoord en was de wedstrijd afgelopen met een mooie 17-17 als eindstand.
Mitchell van den Adel was nog niet klaar met het geschreeuw en geklaag want er stond namelijk 17-18 op het scorebord wat uiteraard niet klopte. Dat liet hij even weten aan de tafel op een manier waar Foppe “driftkikker” de Haan wel eens het zwembad werd uitgestuurd toen hij nog in het Heren 1 zat. Toen de uitslag weer correct was, was Mitchell van den Adel ook weer tevreden. De mannen van DraGor gingen nog even lekker nagenieten van een drankje en bitterballen in het mooie clubhuis.
Volgende week zaterdag (16 Oktober) staat de volgende wedstrijd te wachten om 20:00 thuis tegen SGHA.
Doelpunten makers:
Johan de Haan 5x, Magchiel Groen 3x, Bailey den Hollander 2x, Mitchell van den Adel 4x, Dean Dylan Damstra, Ids Pieter Verhoeff, Gerlof Huntelerslag allen 1x