DraGor H1 wint gemakkelijk van Deltasteur H1.

De heren 1 van DraGor mochten het dit weekend opnemen tegen Deltasteur, een fysiek sterk team, uit Kampen.

Er moest na het puntverlies van afgelopen week weer gewonnen worden. De Drachtsters begonnen goed aan de wedstrijd. Een sterke verdediging met een aantal sterke aanvallen van onder andere de man in vorm Gerlof Huntelerslag zorgde voor een 4-0 voorsprong na de eerste periode.

In de tweede periode kon dit sterke spel doorgezet worden en liep de voorsprong uit naar 10-1. De derde periode verliep wat minder voortvarend. Aanvallend liep het niet meer en ook verdedigend liet DraGor gaten vallen. De mannen uit Kampen maakte hier maar beperkt gebruik van waardoor DraGor alsnog met een 10-4 voorsprong de 4 e periode in ging. In deze periode wisten de Drachtsters zich te herpakken. Onder leiding van aanvoerder Mitchell van den Adel werd de voorsprong uitgebouwd naar 16-5. Dit is ook de uitslag van de wedstrijd.

Doelpunten werden gemaakt door: Mitchell van den Adel 6x, Magchiel Groen 4x, Bjorn de Vries 2x, Gerlof Huntelerslag 2x, Foppe de Haan 1x, en Johan de Haan 1x.

Volgende week mag DraGor thuis aantreden tegen het eerste van de Walvisch. Daar hopen ze het goede spel van deze week door te zetten.