DraGor morst dure punten tegen ZPC De Hof.

Zaterdag mochten de Drachtster heren waterpoloërs aantreden in Markelo voor hun vijfde wedstrijd van het seizoen. Dit maal tegen ZPC De Hof, een nieuwe tegenstander voor de heren van WSG DraGor. De eerste helft van de wedstrijd verliep prima voor de heren van Drachten, halverwege stond er dan ook een comfortabele voorsprong van 3-7 op het scorebord. Uiteindelijk draaide het tij volledig door het niet benutten van de vele kansen en moesten de heren van DraGor hard aan de bak om tot twee keer toe een achterstand te dichten. In de laatste minuut van de wedstrijd kon er nog een punt zeker gesteld worden en was een 10-10 gelijkspel het hoogst haalbare.

Doelpunten gemaakt door Gerlof Huntelerslag 3x, Foppe de Haan 2x, Dean Damstra, Johan de Haan, Coen Bakker, Mitchell van den Adel en Bjorn de Vries.

Zaterdag 3 november wordt er in Drachten om 20:30 uur gespeeld tegen Deltasteur uit Kampen.