DraGor Dames 1 tegen Reest.

Dames 1 WSG DraGor

Op zaterdag 16 december vertrokken de dames van DraGor naar Meppel om hier tegen de Reest te spelen.
De wedstrijd begon en de dames van DraGor hadden de eerste bal van de wedstrijd. De dames waren redelijk gewaagd aan elkaar. Hoewel de Reest 1 keer wist te scoren deze periode, maakte Maaike de Boer en Amarens Gaikema dat DraGor voor kwam te staan met 1-2 aan het einde van de eerste periode.

Toen de tweede periode begon was DraGor alweer het snelste en veroverde de bal bij de start van de periode! Door een verdedigende fout bij de Reest kon coach Folkert een time-out aanvragen. Helaas konden de dames deze kans niet benutten. De stand in de tweede periode bleef 1-2.

De derde periode begon weer positief voor DraGor. Laura Hager wist een prachtig doelpunt te maken. Helaas wist de Reest het doel ook nog een paar keer te vinden. De derde periode eindigde met 4-3 voor de Reest.

De vierde periode was begonnen en de dames van Dragor gingen er weer voor. De team waren nog steeds gelijkwaardig aan elkaar. Helaas kon DraGor haar kansen niet benutten terwijl de Reest nogmaals het doel wist te vinden. De eindstand werd 5-3.

Doelpuntenmakers:
1x Maaike de Boer
1x Amarens Gaikema
1x Laura Hager