De Reest Heren 1 tegen DraGor Heren 1.

Met kerst om de hoek was het tijd voor de laatste wedstrijd van 2017. De meeste DraGorianen zaten al met hun hoofd bij het kerst diner, maar eerst moesten de buiken nog gevuld worden met 3 punten van de wedstrijd tegen De Reest. De laatste voorbereidingen werden doorgenomen met chef Onno Hoitinga. Verdediging pot dicht en gaan met die banaan. Tijd voor het 3 gangen menu.

De eerste gang werd geserveerd. Een heerlijk Reest soepje. Magchiel Groen die al weken nauwelijks gegeten had kon nauwelijks wachten. Hij knalde dan ook de bal 3 keer met precisie in de hoekjes. Ook sous chef Mitchell van den Adel moest even proeven van dit heerlijk soepje. Tim Hoitinga had het goal goed dicht zitten en daardoor wist de Reest maar 1 keer te scoren waardoor de stand na de eerste gang eindigde in een voorsprong van 1 -4 voor DraGor.

Tijd voor de tweede gang, een mals stukje Reest met pepersaus. Johan de Haan luste hier wel een stukje van en door een goed uitgevoerde systeem kwam hij vrij en knalde de bal het goal in. Ook Magchiel Groen kon nog een hapje mee pikken en mocht een straf worp nemen. Deze werd langs het hoofd van de keeper geschoten. Tussenstand halverwege 2-6 voor DraGor.

Voordat het na gerecht werd geserveerd was het tijd voor een korte intermezzo. De kilo’s van het hoofdgerecht moesten er ook weer afgezwommen worden. Na veel heen en weer gezwommen te hebben was het Magchiel die besloot dat het genoeg was en tijd voor het nagerecht. Met dit doelpuntje begon DraGor de laatste gang met een 2 – 7 voorsprong.

Eindelijk was het dan tijd voor het nagerecht. Een stukje Reest taart met een bolletje ijs. De tegenstander was fysiek maar Johan en Magchiel maakte daar slim gebruik van en konden zo het goal nog een paar keer vinden. Met volle buiken konden de DraGorianen weer naar huis voor hun winterslaap. De eindstand was 3 -10 in het voordeel van DraGor.

Doelpuntenmakers: Magchiel Groen 6x, Johan de Haan 3x, en Mitchell van den Adel 1x.