DraGor ziet tóch af van promotie-degradatie regeling.

Hoewel de heren van DraGor de nadelige effecten van het melkzuur in de beentjes en het pilsje in de keet te Vriezenveen nog goed konden voelen stonden zij met elf man sterk in het bad van ESTA. Het bord las de De Kikker – DraGor en de heren lagen vol goede moed aan de start lijn.
 
Hoewel met goede moed, begon DraGor direct met een valse start aangezien ESTA tot drie maal toe de bal gemakkelijk in het goal gooide, ondanks dat er besproken was om extra op de doelpuntenmakers in kwestie te letten. Er vielen gelukkig aan onze kant een aantal doelpunten uit powerplay situaties. Hiernaast schoot onze Chelmeur Chelie the navy seal Groen de bal van een stuk of tolve meter perfect vanaf links in de winkelhaak van het goal.
 
Aan het begin van de tweede periode stond het 4-3 in het voordeel van Estaniaanse mannen en de Dragoriaanse heren deden in deze periode, met behulp van Mitchell “de opvouwer” van den Adel en Magchiel “de nachtegaal” Groen, een goede greep naar de winst, maar verder dan gelijk spel kwam het niet. In de tweede helft van deze periode liep het jammergenoeg compleet uit de hand en kwam de tegenpartij in een voorsprong van 4 doelpunten, 9-5 voor ESTA.
 
Hoewel de moed nogal in onze waterschoentjes zakte bleef DraGor vechten om die winst te behalen, of in ieder geval de schade te beperken, want twee keer verliezen in één weekend is wel een klein beetje deprimerend. Johan “ I <3 kouwe pils” de Haan benutte een mooie man-meer op de paal en onze buffalo “Dean” Damstra deed hetzelfde. Uit een klein hoekje in dit grote zwembad kwam ook een schel geluid van een paar gescheurde stembanden waarmee Magchiel liet weten dat hij donders vrij lag. Uiteraard een goal. Net zoals een kopstootje hier & daar vlogen er betreurend genoeg ook nog 3 ballen om de oren van onze keeper, Tommy Shelby.
De stand was 12-8 terwijl de vierde periode in ging.
 
Na een time-out om even tot rust te komen en een goal door DraGor vroeg ESTA ook een time-out aan, waarin DraGor besloot alles op alles te zetten om laat in de 4de periode nog drie punten te maken, de stand was namelijk 13-10. Dit was helaas te optimistisch en tot overmaat van ramp gingen de drachtsters er zelfs op achteruit en werd er in alle hectiek nog eentje aan de kant van DraGor gescoord.
Eindstand 14-10
 
Na afloop wel heerlijk gegeten bij de KFC in Emmen!
 
Deze week speelt heren 1 thuis tegen VZ&PC om 2015 uur in de Welle. Hopelijk kunnen ze met thuisvoordeel het VZ&PC moeilijk maken.
 
Doelpuntenmakers;
Johan de Haan (4), Magchiel Groen (3), Mitchell van den Adel, Jelmer Groen en Dean Damstra
 
^IV