DraGor naar Amsterdam.

Zaterdag mochten onze DraGoriaanse helden in Amsterdam het weer opnemen tegen de Dolfijn. In een volgeladen Sloterparkbad mochten de heren die avond in actie komen. eenmaal aangekomen bij het zwembad kregen de heren kleedkamer nummer 13 aangewezen, zoals u bekend een ongeluksgetal.

Dus vol afgrijzen voor al wat ons daarbinnen te wachten stond stapten de heren naar binnen uiteindelijk viel dat allemaal wel mee. Na een hele zoektocht hadden we uiteindelijk het zwembad bereikt en konden we aan de warming up beginnen. toen we konden gaan inzwemmen stond er een immense duikplank waar Ids (steek aan dat ding pieter!) Verhoef natuurlijk wel van de hoogste plank af moest springen. Mitchell (Clark Kent) van den Adel  had hem van tevoren nog gewaarschuwd

Maar daar ging hij; “BOEM” met een waanzinnige plons kwam hij neer en ontving daarvoor een luid applaus. Na het inzwemmen (en toen de geschorste coach Hylke (1 op 5) Bakker zijn plekje op de tribune had opgezocht) kon natuurlijk de wedstrijd beginnen. Helaas verloren de DraGorianen het opzwemmen en al gauw kwamen de Amsterdammers op voorsprong via een verdacht Italiaans klinkende  naam. Wellicht kreeg hij zoveel ruimte omdat de DraGorianen hem vreesde wegens het zeer besmettelijke corona virus. Maar al heel snel scoorde de DraGorianen de 1-1 via Magchiel (McChill) Groen. Daarop scoorde de dolfijntjes 2x. maar Johan (bang bang) de Haan scoorde toch nog even een goaltjuh. Daarmee sloten we de 1e periode af met een 3-2 stand. De 2e periode begon erg lekker met een prachtig doelpunt uit het boekje van Jelmer (chelie) Groen! Helaas scoorde de Amsterdammers uit een strafworp en een afstand schot 2x, maar Bang Bang Johan tekende nog voor de 6-4.  Toch scoorde de tegenstander nogmaals tweemaal, en daarmee kwam de stand na twee periodes op 8-4. Helaas begon de 3e periode niet zo lekker en de DraGorianen kregen al gauw twee doelpunten om de oren. Vervolgens schoot Ids (steek aan dat ding pieter!) Verhoef  een prachtige zwabber bal van afstand in de kruising, en knalde Mitchell (Clark Kent) van den adel nog even een vijfmeter binnen voor de 10-6. daarna scoorde de Amsterdammers weer, maar Clark Kent wist er ook nog even een  binnen te prikken. daarmee sloten we de 3e periode af met een stand van 11-7. Dus alles kwam nu aan op de beslissende laatste periode, de 4e periode, en die begon veelbelovend. Na een aantal man minders te hebben overleefd scoorde Clark Kent van den Adel nog een doelpunt. Helaas kregen we nog een knullig doelpunt tegen. Inval coach Onno (bob is bijna klaar met bouwen) Hoitinga nam daarna maar even een time out om de plannen voor het einde van de wedstrijd nog even te verduidelijken en ons even nog een korte pauze te laten pakken. Jammer genoeg kregen we daarna alweer een gevaarlijke counter tegen waaruit ook nog gescoord werd ook. Toch besloten de heren er nog maar even alles op alles te zetten om de stand nog zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen, en dat gebeurde ook via een goal van Gerlof (Gerry with love) Huntelerslag en Bang Bang Johan tekende nog voor de 13-10 wat ook de eindstand was. Doelpunten gemaakt door: Mitchell (Clark Kent) van den Adel 3x, Johan (bang bang) de haan 3x, Magchiel (McChill) Groen 1x, Jelmer (Chelie) Groen 1x, Gerlof (Gerry with love) Huntelerslag 1x, Ids (steek aan dat ding pieter!) verhoef  1x. Volgende week spelen de heren thuis tegen ENC Arnhem om 20:00 uur in de Welle.

^SvS