DraGor Heren 1 tegen EZC.

Heren 1 WSG DraGor

Zaterdagavond 28 oktober stond voor DraGor Heren 1 de thuiswedstrijd tegen EZC uit Enschede op het programma. Gezien de vorige uitslagen dit seizoen van EZC leek dit vooraf een lastige pot te gaan worden. Coach Onno Hoitinga hamerde dan in de voorbespreking ook op een sterk fundament in de verdediging en een scherpe constructie van de aanval.

Toch werd er niet scherp begonnen aan de wedstrijd. Binnen 1 minuut stonden de heren op een 0-1 achterstand. Tot halverwege het eerste kwart ging de wedstrijd enigszins gelijk op tot een 2-2 stand. Daarna wisten de DraGorianen echter zeer makkelijk het net te vinden. Halverwege de wedstrijd stond een 10-3 op het scorebord en was de wedstrijd gespeeld. Gelukkig Ook in de 2e helft van de wedstrijd werd er op hetzelfde tempo doorgespeeld, zo werd er wederom 10x gescoord door DraGor. Hoogtepuntje hierbij was het prachtige doelpunt van onze Benjamin: Allard de Vries, enkele seconden voor het eindsignaal. Met een prachtige backhand schijnbeweging werden 2 verdedigers en de keeper op het verkeerde been gezet. Vervolgens werd alsnog de backhand uitgevoerd, welke prachtig in de hoek verdween. Met een eindstand van 20-4 hebben de Drachtster heren een mooie stap gemaakt in de competitie.

Doelpunten werden gemaakt door: Johan de Haan (5x), Mitchell van den Adel (4x), Magchiel Groen (3x), Allard de Vries (3x), Coen Bakker (2x), Gerlof Huntelerslag (1x), Jelmer Groen (1x) en Dean Damstra (1x).

Volgende week gaat het team op zondag 5 november naar Twello om rond 19.00 uur tegen Proteus te spelen.