DraGor Heren 1 tegen De Veene.

Heren 1 WSG DraGor
WSG DraGor wint overtuigend van andere degradant

De heren van WSG DraGor moesten afgelopen zaterdagavond spelen tegen de mede-degradant uit de Tweede Klasse Bond: De Veene uit Almelo. De Veene hadden de topscoorder uit de competitie in de gelederen en bezetten de vijfde plek in de competitie, het beloofde dus een zware wedstrijd te worden.

Het duurde een halve periode voordat het eerste doelpunt gescoord werd. DraGor opende de score en wist al snel de voorsprong te verdubbelen naar 2-0. Na een aansluitingstreffer van De Veene, wisten de heren uit Drachten snel een gat slaan naar 4-1. Uiteindelijk was de eindstand van de eerste periode 5-2.

Hetzelfde beeld gold voor de rest van de wedstrijd, de Friezen domineerden de wedstrijd en wisten meerdere malen het net te vinden. Verdedigend lag het goed. Alleen in de vierde periode, toen de wedstrijd eigenlijk al beslist was, wist De Veene te profiteren van een aantal slordigheden in de verdediging van DraGor.

De eindstand van de wedstrijd: 13-7.

Doelpuntenmakers: Mitchell van den Adel (4x), Magchiel Groen (3x), Johan de Haan (3x), Dean Damstra (1x), Allard de Vries (1x), en Coen Bakker (1x)