DraGor H2 goed uit de Coronastop gekomen.

Dit weekend was het zover, DraGor H2 mocht eindelijk weer aantreden tegen de heren uit het pittoreske Beilen. De mannen uit Drachten hebben laten zien niet stil te hebben gezeten tijdens de stop en waren volledig (nou..) voorbereid om 3 punten in de zak mee te nemen.
 
Onder leiding van coach Pieter “Jank ff” Veenstra schoten de mannen uit de startblokken. De mannen uit Beilen kwamen er niet aan te pas de eerste periode, dit resulteerde tot een eindstand van 3-0.
 
In de tweede periode pakten de heren op waar ze gebleven waren met een paar mooie doelpunten van Fokke Jan “Tsjuster” Donker en Bailey “UMV” den Hollander. Toen besloten de mannen uit Beilen eindelijk te beginnen met de wedstrijd. Een strafschot van Sietse “De uil van Minerva” Dijkstra mocht de periode niet meer in gevaar brengen. Eindstand 6-2.
 
In de 3de periode ebde de concentratie weg. Na twee breaks en minder oplettendheid van het thuisteam. De heren besloten dit de rectificeren door een flamboyante uitvoering van systeem 5, ingezet door Hylke “El maestro” de Haan. Hierdoor is de periode beïndigd met een stand van 9-4 in het voordeel van onze heren. Wel mag gezegd worden dat door uitstekend verdedigend werk van Hermen “Cola baco” Bekkers en Jens “Grote smurf” Berendsen de verliezen beperkt zijn gebleven.
 
Ook in de laatste periode hebben de heren het spel enigzins weggeven, wellicht komt dit door de gedachte aan de vijfde periode. De tegenstanders openden de periode met een hard schot in de kruising. Hierna gaven de heren een strafworp weg. Casper “Snoopdog” Reijneker zag de noodzaak hiervan in en besloot het laatste goal te maken waardoor de eindstand uitkwam op 10-7.
 
Volgende week spelen de heren weer thuis om 20:00 tegen de Granaet H1 uit het hoge noorden.
 
Doelpunten:
 
Bailey “UMV” den Hollander x5
 
Fokke “Tsjuster” Jan Donker 2x
 
Sietse “De uil van Minerva” Dijkstra 1x
 
Casper “Snoopdog” Reijneker 1x
 
Wouter “Koning P” Woldman 1x
^SD