DraGor H1 tegen Nunspeet H1.

De eerste competitie wedstrijd van het nieuwe jaar zou een lastige worden. De vorige keer had DraGor nipt gewonnen en de coach van Nunspeet had beloofd om het de mannen van DraGor deze keer nog lastiger te maken. Coach Hylke Bakker van DraGor had hiervoor al een plan bedacht en maakte zich dan ook geen zorgen.

Het was een zware wedstrijd. De mannen van Nunspeet waren fel en fysiek. De mannen van DraGor zouden zich echter niet zomaar gewonnen geven. Mitchell van den Adel en Magchiel Groen scoorde de eerste doelpunten door een mooi uitgespeelde man meer situatie.

In de tweede periode liet Coen Bakker al snel zien dat DraGor niet van plan was om op Nunspeet te wachten. Door een snelle omschakeling van verdediging naar aanval lag hij ver voor zijn tegenstanders en kon hij zo de bal het doel inzwemmen. Ook Foppe de Haan maakte nog een mooi doelpunt door snel en onverwachts vanaf afstand de bal langs de keeper te schieten.

In de derde en vierde periode werd het pittig. Magchiel Groen moest het water verlaten vanwege een derde persoonlijke fout en ook lukte het de mannen niet om hetzelfde tempo te houden als de eerste twee periodes. De scheidsrechters lieten wat meer doorspelen waardoor het een knokpartij werd. Dragor wist er nog een aantal doelpuntjes uit te persen wat resulteerde in een 7-3 overwinning voor DraGor.

Doelpuntmakers: Mitchell van den Adel 3x Coen Bakker 2x Magchiel Groen 1x Foppe de Haan 1x. De volgende wedstrijd is op 26 Januari om 20:15 uur in Meppel tegen de Reest.