De dragoriaanse helden moesten weer naar het verre oosten..

Zaterdag stapten onze helden in de auto naar het verre Vriezenveen. Eenmaal aangekomen in Vriezenveen troffen ze een pierenbadje aan. Helaas moesten ze Bjorn Ragnar en Ids Postma missen, maar de wereldreiziger Coen “el viajero loco” Bakker was gelukkig weer terug uit het verre Argentinië.
Zeer goed gemutst en vol goede moed stapten de heren de kleedkamer binnen waar onze meester tacticus Hylke Bakker spoorloos verdwenen bleek. Magchiel “boerenkool” Groen vond hem na een hele zoektocht terug. Toen sprak Hylke Bakker de woorden: Verras mij!! Met die zin in het hoofd begonnen de mannen aan de wedstrijd.
Kort na het begin van de wedstrijd werd het eerste doelpunt geïncasseerd maar al gauw kwamen de helden terug met een doelpunt van Mitchell “Clark Kent” van den Adel om vervolgens weer drie doelpunten om de oren te krijgen. Maar daarna bosloten ze een comeback te maken met een paar doelpunten van de enige echte Johan “bang bang” de Haan.
Helaas wist de tegenstander dit ook te doen. Daarna scoorde onze beestachtige midvoor Dean “Thor” Damstra de 6-4 helaas volgde kort daarop weer een doelpunt aan Vriezenveens kant maar in de laatste 12 seconden scoorde waterbuffel Dean nog even een doelpuntje waarmee de 2e periode afsloten werd met een stand van 8-5. Helaas begonnen de 2e periode met een u20 en een strafbal tegen. Waarna de eerste 3e p van de wedstrijd voor Sasquatch van Schuppen volgde, die overigens nog steeds vindt dat het onterecht was. Het scorende vermogen dankzij bang bang Johan en Mitsjell Clark Kent bleef hoog aan dragoriaanse kant, maar helaas mocht het niet baten.
Tot slot schoot Gerlof “withlove” Huntelerslag het laatste doelpunt van de wedstrijd erin en was de eindstand 16-10. Doelpunten werden gemaakt door: Johan “Bang Bang” de Haan 4x, Mitchell “Clark Kent” van den Adel 3x, Dean “Thor” Damstra 2x en Gerlof “witlove” Huntelerslag 1x. Heren 1 heeft de komende twee weken geen wedstrijden en kan die tijd goed gebruiken om te hergroeperen om zo 16 november de wedstrijd tegen Swol 1894 om 1945 uur met goede moed te beginnen.

^SVS