DraGor terug naar 2de klasse.

Rijssen zaterdag 28 september.

Zaterdag mochten onze DraGor helden weer los in de 2de klasse. Eerste wedstrijd van het seizoen en direct tegen een geroutineerde tweedeklasser, de Mors.

De opdracht van coach Hylke Bakker was duidelijk. “Jullie weten het allemaal al!” Maar de heren hadden even een moment nodig.

De eerste periode was aftasten bij de tegenstander wat voor weerstand ze boden. Het ging redelijk gelijk op.
De eerste strafworp tegen werd gehouden door keeper Tim Hoitinga. De stand na de eerste periode werd 4-3.

De tweede periode werd een ander spelletje. Door de nieuwe regel met vrije bal kreeg DraGor veel contra’s tegen. Dit was ook terug te zien in de stand, 9-3.

De mannen moesten weer met de neus op de feiten gedrukt worden. Dus een donderpreek van Hylke deed wonderen. De derde periode werd dynamisch waardoor er ruimte vrij kwam. Er werden betere kansen gecreëerd. De stand in de derde periode was 13-6.

In de vierde periode werd er goed doorgevochten en nog meer kansen gecreëerd. Maar het mocht niet baten. Eindstand 15-8.
De eerste wedstrijd is er lekker gespeeld en dit geeft hoop voor dit seizoen.

Doelpunten gemaakt door: Mitchell van den Adel 3x, Magchiel Groen 2x en Johan de Haan, Sasker van Schuppen, en Gerlof Huntelerslag allen 1x.

Komende zaterdag is de eerste wedstrijd in het thuisbad voor onze helden. Om 19:20 uur in Drachten tegen Orca uit Leeuwarden. Tot dan!

^TH